Indmeldelse og pris pr. 1.1.2021

Hvordan indmelder jeg mit barn/mine børn på Randlevskolen eller Børnehaven Fuglereden og hvad koster det?

Indmeldelsesblanket

Inden I sender denne indmeldelsesblanket, bedes I tage kontakt til skolen/børnehaven for at høre, om der er venteliste og for at aftale en indledende samtale og rundvisning.

Derefter kan udfylde indmeldelsesblanketten, som du kan downloade ved at klikke her.: Indmeldelsesblanket

Blanketten skal underskrives af alle forældremyndighedsindehavere og kan sendes til:

• kontor@randlevskolen.dk (tag et billede eller scan)
  • Randlevskolen, Eriksmindevej 13, 8300 Odder.
  • Eller I kan komme og aflevere den personligt på skolen.

OBS: Der er aktuelt venteliste til børnehaven. Forud for opskrivning/indmeldelse skal man derfor kontakte børnehaveleder, Dorte Fritzbøger, på tlf: 31 18 63 77 eller mail: dorte@randlevskolen.dk

Indmeldelsesgebyr

Det koster et indmeldelsesgebyr på 1.000 kr. at blive skrevet ind på Randlevskolen som barn i børnehaven eller elev på skolen. Beløbet refunderes ikke og betales kun én gang.

Indmeldelsesgebyret skal indbetales på skolens konto i Danske Bank, reg. nr: 3627 kontonr: 0012620837 inden skolestart, med angivelse af indbetaler.

Pris per måned

Der betales 12 rater om året.

Prisen for børnehaven hhv. skole inkl. SFO til og med 4. årg. pr. måned:

• 1. barn: kr. 1.785,00
  • 2. barn: kr. 893,00